Kraj borbe bivših supružnika Deppa i Amber nije izvjestan

Nakon što je u aprilu ove godine Amber Heard objavila fotgrafije na kojim joj nedostaje kosa i na kojima su vidljive masnice na licu, sada su procurile fotografije njenog bivšeg supruga Johnnyja Deppa iz bolničkog kreveta.

Drami bivših supružnika ne nadzire se kraj. Glumica Amber Heard i glumac Johnny Depp vode sudsku bitku o navodima o zlostavljanju, a oboje imaju fotografije koje dokazuju da se između njih odvijalo fizičko nasilje.

Nakon što je glumac optužio glumicu za klevetu, ona je sudu priložila fotografije s modricama na licu kao dokaz da ju je Depp zlostavljao te tako odgovorila na njegovu tužbu tešku 50 milijuna dolara. Sada je u javnost procurila fotografija iz 2015. godine na kojoj zvijezda filmova “Pirati s Kariba” leži u bolnici s krvavim tragovima i ranom od opuška na licu.

Fizički obračun odvio se u Australiji, a tada je glumica navodno svog tadašnjeg partnera gađala bocom, ozlijedila mu prst i ugasila opušak na njegovom licu. Svađa je započela nakon što je glumica pobjesnila na ideju sastavljanja ugovora kojim će se regulirati njihov financije. Depp je na sudu priznao da je taj dan pokušavao izbjeći Amber, no da je i popio dvije čaše votke, nakon što je duži period bio trijezan.

Podsjetimo, Amber 2016. je optužila Deppa da ju je psihički i fizički zlostavljao u njihovom braku, nakon čega ju je on tužio za 50 milijuna dolara, tvrdeći da su njezine optužbe za obiteljsko nasilje “izmišljene i dokazano lažne”. Tvrdio je da nikada nije taknuo Amber, kao niti jednu drugu ženu, a javnost je ostala podijeljena jer neki za glumicu smatraju da je “žderačica muškaraca”. Iza sebe ima nekoliko neuspjelih veza, onu s Elonom Muskom koji je priznao da mu je slomila srce te s bogatim trgovcem umjetnina Vitom Schnabelom.

Glumica mu nije ostala dužna pa je nedavno u novoj protutužbi izjavila da ju je Depp često tukao kad bi se napio, gušio je i trgao joj kosu. “Postao bi potpuno druga osoba, sumanuta i nasilna”, kazala je i prozvala ga čudovištem.

Bivši supružnici poznali su se 2009., vjenčali 2015. godine, a njihov brak potrajao je samo 15 mjeseci. Rastali su se 2016. godine, a nakon optužbi Depp je sve negirao i uspjeli su se nagoditi za razvod izvan suda za sedam milijuna dolara koje je Heard donirala u dobrotvorne svrhe.

Prije nekoliko mjeseci po prvi puta je progovorio o optužbama vlastitim riječima, bez posredništva odvjetnika. “Zanijekao sam optužbe gospođice Heard sada pa i onda kada ih je prvi put iznijela u svibnju 2016. Na sud je došla s nacrtanim modricama kako bi dobila privremenu zabranu prilaska, no svjedoci i nadzorne snimke pokazuju da modrice nije imala u prethodnom tjednu”, tada je izjavio.