Koncert podrške akciji “Ekskurzija 2017”: Almir M & Tribun band prihod od ulaznica poklanjaju učenicima

Učenici Srednje medicinske škole Bjelave u Sarajevu počeli su raditi u okviru akcije “Ekskurzija 2017” kako bi prikupili novac za vršnjake koji nisu u finansijskoj mogućnosti da plate odlazak na ekskurziju. Mnogi su odlučili da im pomognu, a među njima je i grupa “Almir M & Tribun band” koji će održati koncert u Domu mladih u Sarajevu.

Karta košta simobličnih 5 KM, a sav prihod od honorara grupa će pokloniti učenicima.

“Bitno nam je da dođete u što većem broju, jer što više vas bude bit će i više usrećenih drugara. Na vama je da ponesete samo pozitivnu energiju i potom se prepustite uživanju uz stare i nove hitove naše domaće grupe. Dođite da se zabavimo! Dođite da zajedno ostvarimo ovaj projekat. Dođite jer mi to možemo”, poručili su učenici Srednje medicinske škole.

Koncert Almir M & Tribun banda će biti održan 25. marta s početkom u 19 sati.

Učenici Srednje medicinske škole pokrenuli su ovu akciju prije 14 dana. U svom apelu posldovacima poručili su kako su spremni na razne aktivnosti kao što su čišćenje parkova, privatnih dvorišta, pranje suđa u restoranima, dijeljenje anketnih listića, reklamiranje određenih proizvoda, animacija djece u domovima, bolnicama i na privatnim rođendanima i svaki drugi posao koji im može omogućiti sredstva kojima će platiti svojim drugarima odlazak na ekskurziju.