Konačno otkriven razlog raskida Gisele Bundchen i DiCapria

U vezi su bili pet godina, a razlog njihovog raskida nikada nije u potpunosti objašnjen javnosti. Gisele se napokon oglasila po tom pitanju u jednom od intervjua koje je dala za Porter.

Njih dvoje su izlazili od 2000. do 2005. godine, a slovili su kao par koji često izlazi i obilazi mnoge zabave i okupljanja.

“Željela sam živjeti bez stalnog pakovanja i otpakivanja kofera, bez stalnog konzumiranja kafe, cigara i vina. Tada sam napravila promjenu, prestala sam unositi toliko šećera, kofeina i alkohola, te sam počela meditirati i smanjila sam sa poslom. Također sam počela provoditi više vremena sa svojom porodicom”, kazala je Gisele.

Dodala je da je jedna od stvari koju je morala promijeniti bila i njena dugogodišnja veza sa DiCapriom.

“Kada sam napokon prestala ubijati sebe cigaretama, alkoholom i poslom, postala sam bolno svjesna nekih stvari u koje nisam željela gledati. Nije mi imalo smisla da se ja u potpunosti promijenim i prekinem loše navike, a da on ostane isti”, rekla je, dodavši da se on nije želio mijenjati te da njih dvoje više nisu bili jedni za drugo.

DiCaprio je oduvijek poznat kao vječiti neženja, a taj status je održao do danas. Nikada nije uplovio u bračne vode, a svoje veze krije “kao zmija noge”.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *