Svaštara

Kevin Spacey snimio jezivu novogodišnju čestitku

Američki glumac Kevin Spacey podgrijao je znatiželju jezivom porukom objavljenom uoči Božića koju je snimio ispred kamina.

Jednominutni video objavljen na Badnje veče prikazuje ga dok govori direktno u kameru kao Frank Underwood, čiji lik tumači u Netflixovoj seriji “House of Cards”.

“Nista valjda pomislili da ću propustiti priliku da vam poželim sretan Božić?”, pita Spacey. “Bila je to prilično dobra godina i zahvalan sam na ozdravljenju. U tom ozračju promijenio sam ponešto u svom životu i volio bih da mi se u tome pridružite”.

Glumac koji se početkom godine suočio sa krivičnim prijavama za seksualno zlostavljanje, a koje su propale smrću prijavljivača, ostao je dosljedan karakteru koji glumi najavljujući velike novosti u godini koja dolazi.

“Dok ulazimo u 2020. želim glasati za više dobra u ovom svijetu. I da, znam šta ste pomislili. Je li on to ozbiljan? Ja sam mrtav ozbiljan. I nije tako teško, vjerujte me”, kaže Spacey.

Video završava jezivim savjetom.

“Sljedeći put kada neko učini nešto što vam se ne sviđa, možete ga napasti, ali također se možete i suzdržati i učiniti neočekivano. Možete ih ubiti svojom dobrotom”, kaže Spacey.

Poslušajte video: