Kaliopi: Idem kući s prepunim koferom ljubavi

Kaliopi u posljednjih sedam dana održala je sedam spektakularnih koncerata.

Svoju turneju je započela u Hrvatskoj, koncertom u Zagrebu, u ponedjeljak, 13.februara, a zatim je nastavila u Bosni i Hercegovini, gdje je nastupila na Dan zaljubljenih, 14.februara u Tuzli.

Zatim koncerte Banjoj Luci, Mostaru, Zenici te 19. februara ponovno u Banjoj Luci, gdje je zbog velikog zanimanja organiziran i drugi koncert.

I naravno kao kruna bio je koncert u Sarajevu.

Svoju je publiku Kaliopi ostavljala u pravoj euforiji, pršteći od dobre energije i emocija, uz obećanje da će se uskoro vratiti.

Diva Kaliopi nizala je svoje hitove poput Probudi me, Ljubičice, Crno i belo, Da li me sakaš, Rođendan, Kesteni, Vučica, Melem, Dona i mnogih drugih pjesama koje su obilježile blistavu dugogodišnju karijeru Kaliopi, razgaljena publika ju je u svim gradovima dočekivala i ispraćala s pozornice ovacijama te ostajala na nogama gotovo cijelu večer.

“Nisam vjerovala da ću s tolikom lakoćom uspjeti otpjevati sedam koncerata u nizu od sedam dana. Publika je na koncertima u Zagrebu, Tuzli, Banjoj Luci, Mostaru, Zenici i Sarajevu bila nevjerojatna. Pokrenuli su svojom ljubavlju motor u meni. Presretna sam i sad kad je završio i zadnji koncert u Banjoj Luci, koji je bio kruna turneje, odlazim kući s prepunim koferom ljubavi”, izjavila je Kaliopi.