Svaštara

Kako izgledaju sada najpoznatija djeca iz svijeta glume

Neki slavni glumci i glumice svoje karije su započeli još kao djeca, a u nastavku teskta ćete vidjeti njihovu transformaciju u odrasle ljude.

Scarlett Johansson

Scarlett je svoje prve glumačke korake imala u pozorištima New Yorka a od 1994. godine i u filmu. Naime, glumeći u filmu Šaptač konjima stekla je svjetsku slavu koju je kasnijim ulogama u filmovima Izgubljeni u prijevodu i Završni udarac samo potvrdila. Nakon snimanja filma Završni udarac redatelj Woody Allen proglasio ju je svojom novom muzom.

Macaulay Culkin

Najpoznatiji po svojoj ulozi Kevina u seriji Home Alone (Sam u kući), Macauley je svoju glumačku karijeru započeo i prije toga. Pojavio se 1988. godine u ostvarenju Rocket Gibraltar kao i godinu dana kasnije u See You in the Morning i delu Uncle Buck. Između uloga u Party Monster-u i Sex and Breakfast delima, jasno je da se Culkin trudio da pokaže da je mnogo više od dječije zvijezde.

Mary Kate i Ashley Olsen

Glumačka karijera sestara Olsen započela je u tandemu. Sa svega 6 meseci izabrane su za ulogu Michelle Tanner u ostvarenju Full House, gde su je glumile naizmjenično. Tokom prvobitnog osmosezonskog prikazivanja gledaoci su imali priliku da vide kako sestre odrastaju pred njihovim očima. Nakon toga glumile su u više filmova poput It Takes Two, Passport to Paris i The Challenge. Danas imaju svoj modni brend koji prate mladi širom sveta.

Sara Gilbert

Prvobitno se pojavljivala u Tv filmovima i na reklamama, ali je svijet čuo za Saru tek kada je dobila ulogu Darlene Connor u Roseanne, na čemu je radila od 1988. – 1997. godine i imala dve nominacije za Emmy. Također je igrala i u ostvarenju Poison Ivy zajedno sa Drew Barrymore. Nakon toga igrala je u filmu Riding in Cars with Boys, ER i The Bing Bang Theory. Producirala je i talk show The Talk, a trenutno radi na produkciji The Conners sitkoma koji je proslavio.

Daniel Radcliffe

Desetogodišnjem Danijelu sreća se osmehnula i obezbedila mu mesto među zvezdama kada je dobio ulogu u ostvarenju Harry Poter. Neverovatna popularnost koju su romani i filmovi snimljeni po njima sa Danijelom u glavnoj ulozi dobili, uzrokovali su nažalost probleme sa alkoholom mladog glumca u adolescenciji. Po povratku na platno glumio je u nekim vrlo neobičnim delima poput Swiss Army Man i Horns. Trenutno glumi u humorističkoj seriji Miracle Workers.

Ostavite komentar