Justin Bieber i Hailey Baldwin prave drugu ceremoniju vjenčanja

Iako su se tajno vjenčali u septembru prošle godine, Hailey Baldwin i Justin Bieber su odlučili tek sada održati ceremoniju vjenčanja. Prema navođenjima stranih medija, oni će se vjenčati prvog marta ove godine u Los Angelesu, a popis zvanica je bogat popularnim imenima. Vjenčanje će se poklopiti sa Justinovim rođendanom, jer on želi da bude “oženjen čovjek” do 25 godine.

Kako prenosi Cosmopolitan, Justin i Hailey su na svoje vjenčanje pozvali mnogo holivudskih zvijezda, te su neki već označili da sigurno dolaze. Oni su do sada datum ceremonije mijenjali nekoliko puta, ali obećavaju da je ovo posljednji put i da će se događaj održati najkasnije prvog marta kako je i zakazano.

Na vjenčanje će doći Kylie Jenner i Travis Scott, kao i mnoštvo porodice i prijatelja slavnog para. Ceremonija će se održati u Los Angelesu jer par želi da njihov dan bude savršen, te da ga ne pokvari ružno vrijeme. 

Izvori bliski paru tvrde kako njih dvoje žele imati djecu, te kako traže kuću u kojoj će imati dodatni prostor za stvari za bebu.