Još jedan slavni glumac zaražen virusom korona

Glumac Idris Elba se oglasio na Tviteru i otkrio da je zaražen virusom COVID-19, te da ima koronu. Kako je rekao, čim je saznao da je osoba sa kojom je nedavno bio u bliskom kontaktu dobila iste rezultate, momentalno je obavio pregled, a onda i otišao u izolaciju.

On je istakao da nije imao nikakve simptome, kao ni njegova supruga Sabrina, koja je uz njega sve vreme, ali se još uvek nije testirala.

“Jutros sam se testirao, pozitivan sam na koronu. Da. Ali, dobro sam. Sabrina se nije testirala, ali dobro je. Nisam imao nikakve simptome, ali testirao sam se jer sam bio u bliskom kontaktu sa nekim ko je isto pozitivan. Saznao sam prošlog petka da je taj neko pozitivan, pa sam se odmah testirao i otišao u karantin. Ovo je ozbiljno. Socijalna distanca, pranje ruku, o tome baš treba da razmišljamo.”

“Ima ljudi koji nemaju nikakve simptome i onda se to lako širi. Javili smo se porodici, podržavaju nas, javili smo se i kolegama… Budite otvoreni, ako osećate da bi trebalo da se testirate, uradite to. Solidarnost je važna, mislimo jedni o drugima, mnogi su izgubili voljene. Eto, samo sam htio da vas obavijestim o svemu. Za sada smo dobro”, ispričao je britanski glumac, te poručio svima da ostanu mirni i kod kuće.