Johnny Depp o padu karijere: Boli me k***c

Filmovi Johnny Deppa su sve manje popularni iz nekog nejasnog razloga, međutim kritičari zaključuju da je razlog taj što je Depp izgubio žar i sjaj koji je imao tokom 90-ih.

Filmovi kao što su “Turist” i “Pirati s Kariba” podigli su ga nakratko do zvijezda, ali sada opet njegovi filmovi su sve manje popularni iz ne prolaze uopšte dobro na Box Office-u. Glumac za to kaže: “Boli me briga!”

“Ono što mi daje zadovoljstvo je to da sam, poput Marlona, došao do momenta kad me jednostavno boli k***c. Na početku sam previše brinuo i marljivo pristupao svom radu. Zatim se nađete u situaciji kad brinete toliko j****o puno da sve počinje nalikovati opsjednutosti, shvatate me? No, tad se dogodi nešto izvanredno. Odjednom brinete sasvim dovoljno da vas za sve boli k***c i to je potpuno oslobađajuće. Znate šta znači ‘Biti spreman na sve'”, rekao je Depp.

Njegova rečenica ‘Biti spreman na sve’ odnosi se na njegove filmove “Into the Woods“, komedije iz nacističkog perioda “Mortdecai” i naravno na “Alisu u zemlji čuda”, te “Pirate s Kariba”. No, mnogo se očekuje od njegovog sljedećeg filma “Black Mass” koji bi trebao izaći sljedeće godine. Ali Depp ne brine ako taj film ne opravda očekivanja.

“Svakome sat otkucava. Glavno je pitanje sjedite li i buljite u sat strahujući od konačnog pada – što je besmisleno – ili jednostavno živite”. A Depp živi i trudi se uživati u svemu. Iza sebe ima 79 filmskih i serijskih izdanja, četiri vjeridbe, jedan brak i dvoje vanbračne djece sa pjevačicom Vanessom Paradis.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *