Jessica Biel i Justin Timberlake pošli u ludi rođendanski izlazak, a lijepa glumica zaspala

Justin Timberlak i Jessica Biel važe za jedan od najstabilnijih parova, a vole se kao i prvog dana.

Naime, glumica Jessica Biel je tokom vožnje sa suprugom Justinom Timberlakeom, utonula u san. Sve to ne bi bilo čudno da u tom trenutku nisu pošli u izlazak – i to za njegov rođendan!

Justin se zbog toga nije uvrijedio i zabilježio je taj trenutak svojim mobilnim, ali ipak joj nije dopustio da spava. Polahko je probudio pjevajući sam sebi pesmu “Srećan rođendan”. Jessica se probudila s velikim osmijehom na licu i istakla kako se samo priprema za njihov veliki izlazak. Video je postao hit na društvenim mrežama nakon što ga je Justin podijelio sa svojim obožavaocima na Instagramu, a u jednom danu pregledan je skoro 3 miliona puta.

Brojni fanovi čestitali su Timberlakeu 38. rođendan i komentarisali kako su se dobro nasmijali, ali i raznježili.

“Hahahaha, genijalno! Srećan rođendan, Justine”, “Ovo je istovremeno preslatko i presmiješno” i “Najsavršenija stvar koju sam ikada vidjela. Ljubav između vas dvoje mnogima je samo san”, samo su neki od komentara.

S druge strane, brojni obožavaoci podržali su Jessicu. “Srećan rođendan, Justine! Jessica, kao majka majci, zaslužuješ ovo dremanje. Oboje ste prekrasni!” i “Nisi jedina kojoj treba san poslije 21h”, napisali su joj ispod videa.