Jennifer Aniston šokirala publiku svojom izjavom

Gostujući u popularnom showu američke komičarke, Aniston je sjela na ‘vruću stolicu’ i redom odgovarala na postavljena pitanja.

Američka glumica Jennifer Aniston nedavno je gostovala u showu Ellen DeGeneres i priznala da ima vrlo čudnu naviku. Naime, legendarna ‘Prijateljica’ obožava gledati televiziju potpuno gola.

Gostujući u popularnom showu američke komičarke, Aniston je sjela na ‘vruću stolicu’ i redom odgovarala na postavljena pitanja.

Na pitanje šta još, osim tuširanja, plivanja i vođenja ljubavi voli raditi gola, Aniston je odgovorila da je to gledanje televizije. Njeno priznanje začudilo je publiku, ali i samu Ellen.

– Je li to stvarno toliko čudno? Prije spavanja skineš odjeću, legneš u krevet i pogledaš televiziju – objasnila je glumica kojoj je najveću popularnost donijela uloga konobarice Rachel Greene u popularnoj humorističnoj seriji ‘Prijatelji’.

Aniston je u februaru ove godine potvrdila da se, nakon sedam godina veze i dvije godine braka, rastaje od glumca Justina Therouxa.

Sad već bivši par nikad nije službeno otkrio što je bio pravi razlog razvoda braka, ali se nagađalo da bi to mogao biti Brad Pitt s kojim je bila u braku pet godina.

Dok se njen brak sa Brad Pittom raspao zbog Angeline Jolie, s kojom se Brad ‘spetljao’ 2004. na snimanju filma ‘Gospodin i gospođa Smith’.