Javnost zgrožena izgledom vjerenika Megan Fox

Glumica Megan Fox vjerila sa 13. januara sa reperom Colson Bakerom, poznatijem kao Machine Gun Kelly, a mnogi su se tada zapitali kako je jedna od najljepših žena svijeta pala na njega i u čemu je fora.

Međutim, izgleda da je Megan toliko “slijepa od ljubavi”, da joj njegovi ekscentrični izleti i prkošenje maskulinitetu nimalo ne smetaju. Ovaj put Kolson je, sudeći po komentarima njegovih Instagram pratilaca, zaista pretjerao.

Naime, reper je riješio da svoju kosu ofarba u roze, a boju kose savršeno je uklopio sa roze džemperom i pink lakom za nokte. Zbog ovoga je veliki broj njegovih fanova napisao negativne komentare, a jedan je čak i dodao da će nakon ovoga prestati da ga prati.

Podsjetimo, Megan Fox našla se u žiži javnosti kada je iznenada odlučila da ostavi tadašnjeg supruga, glumca Brian Austin Greena, i uplovi u romansu s ekscentričnim reperom Machine Gun Kelly.

Od tada njih dvoje ne prestaju da privlače pažnju svetske javnosti, a nerijetko i glumica, koja s bivšim suprugom ima tri sina, ima upadljive pojave na događajima i u javnosti.

Ostavite komentar