Jason Momoa i Lisa Bonet se pomirili

Glumac se vratio kod supruge prije otprilike dvije sedmice jer su odlučili ljubavi i braku dati još jednu šansu tako što će poraditi na problemu umjesto da odustanu jer su toliko puno uložili jedno u drugo. Njihovo dvoje djece, kćerka Lola i sin Nakoa-Wolf, oduševljeni su, tvrdi prijatelj porodice.

Momoa je sredinom januara na svom Instagram profilu objavio da se razvodi od supruge Lise. Svojom objavom o kraju velike ljubavi tada je uznemirio brojne obožavatelje. Objave više nema. Po svemu sudeći, Momoa je obrisao u međuvremenu.

Svi smo osjetili stisak i promjene u ovo transformacijsko vrijeme. Revolucija se odvija i naša porodica nije iznimka. Osjećamo se kao da rastemo kroz seizmičke pomake koji se događaju. I zato dijelimo s vama ovu obiteljsku vijest o rastavi – stajalo je na početku njihove zajedničke objave.

Glumac se nakon objave razvoda poprilično zapustio. Spavao je u kamperu koji je parkirao u dvorištu svog prijatelja. Sedmicu ranije, Momou su fotografi snimili ispred trgovačkog centra bez vjenčanog prstena na ruci.

Inače, obožavatelji su za raspad njihovog braka krivili glumicu Amber Heard (35), s kojom je Jason snimao kino hit ‘Aquaman’. Pisalo se i kako je Lisa ljubomorna jer Amber flertuj s njenim suprugom, ipak te tvrdnje nisu nikad potvrđene, a službena verzija bila je kako par premalo vremena provodi zajedno te sve veće razlike između njih.

Ostavite komentar