Iznenađujući hobiji holivudskih zvijezda

Dok neke zvijezde svoj privatan život čuvaju od javnosti i medija, o nekima se uistinu svašta zna. Ovaj put tema su slavni i njihovi neobični hobiji.
Glumac Tom Hanks strastveni je kolekcionar pisaćih strojeva, ali onih starinskih, koji su se koristili dok nije bilo procesora i računala.
Znate li što je zajedničko Tomu Cruiseu i Willu Smithu, osim što su slavne holivudske zvijezde, a njihova su djeca među najfotografiranijom slavnom djecom na svijetu? I jedan i drugi uživaju u mačevanju.
Glumica Angelina Jolie ima nevjerojatnu kolekciju bodeža. Neki su vintage, neki dekorativni, a ona ih jednostavno obožava.
Ben Stiller je oduvijek bio Trekkie. Još uvijek smatra da je kapetan Kirk cool i mašta o tome da ide tamo kamo još niko nije išao.
Filmski redatelj Quentin Tarantino poznat je po osebujnom pogledu na život i čudnom smislu za humor. Njegov hobi također je neobičan. Skuplja vintage igre na pločama i ima pozamašnu kolekciju.
Hobi pjevačice Taylor Swift nema ništa zajedničkog s njenim bivšima i pisanjem pjesama o njima. Taylor izrađuje snježne kugle od staklenki marmelade, u koje stavlja anđele i božićna drvca. Kako divno!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *