Hugh Jackman će možda glumiti samog sebe u filmu ‘Deadpool 2’

Ljubitelji filma ‘Deadpool‘ sjetiće se scene u kojoj Deadpool skida masku, a ispod maske na njegovom licu stoji slika Hugh Jackmana.
Kako prenosi The Hollywood Reporter, Hugh bi se zaista mogao i pojaviti u filmu Deadpool 2, i glumio bi, naravno, samog sebe.


Ništa to ne bi bilo neobično za Deadpoola, kojeg glumi ‘Najseksi muškarac svijeta’ (Ryan Reynolds), koji u poznatoj rečenici iz prvog dijela govori kako je morao da ‘miluje m*da’ nekom čije se ‘ime rimuje sa Polverine’, kako bi dobio svoj vlastiti film.

Zato se scenariste Rhett Reese i Paul Wernick ne plaše da idu još dalje, te možda pokušati da realizuju ideju da se Wolverine Hugh Jackman pojavi u drugom dijelu filma, glumeći samog sebe.

Reese je izjavio za The Hollywood Reporter kako misli da bi pojava Hugh Jackamana u filmu bila izuzetno zabavna, ali ipak on i Paul imaju za primarni cilj to da film naprave odličnim i da ponude publici vrhunsku zabavu. Pojava Hugh-a kao Hugh-a, može al’ i ne mora da se desi.

Deadpool 2‘ trebao bi se u kinima pojaviti 2018. godine, al’ ako vi želite da gledate film scenarista Reese-a i Wernick-a, sa Ryan Reynolds-om u glavnoj ulozi, onda pogledajte film ‘Life‘ koji trenutno igra u kinima.