Hugh Grant se vraća na ekrane

11 Aug 2015, New York City, New York State, USA --- Actor Hugh Grant attends the premiere of "The Man From U.N.C.L.E." at Ziegfeld Theater in New York August 10, 2015. REUTERS/Eduardo Munoz --- Image by © EDUARDO MUNOZ/Reuters/Corbis

Hugh Grant i njegove kolege glumci 2011 godine nastradali su hakiranjem telefona, glumac se povukao iz glumačkih voda i posvetio se politici.

Sada se vraća u ulozi, vjerojatno života, u filmu o najgoroj pjevačici na svijetu.

U interviu koji je glumac dao, između ostalog postavljeno je i ključno pitanje, a to je zašto se toliko povukao iz glumačke karijere, on je odgovorio:

“Posljednjih nekoliko godina, mislio sam kako sam šoubiznis ostavio iza sebe. Posvetio sam se drugim stvarima, posebno politici”, rekao je 55-godišnji glumac za Vanity Fair.

“Scenariji koje sam primao nisu bili zadovoljavajući. Ali, režiser Stephen Frears predstavio mi je scenarij za “Florence Foster Jenkins” koji je, na moje veliko iznenađenje, ispao zanimljiv i smiješan. To je kompleksan dio za mene. Iako nisam bio previše u šoubiznisu u to vrijeme, ne bih bio čovjek da nisam to prihvatio.”

U nastavku pogledajte cijeli interviu: