Hollywoodski omiljeni snagator Arnold Schwarzenegger turistima upao u kadar dok su se slikali

Neki stranac u kratkim hlačama i s naočalama na licu stao je ispred nas dok smo pozirali za “fotku“.

Pomislila sam: Zašto je tako bezobrazan – priča tajlandska turistkinja.

Hollywoodski omiljeni snagator, turistima upao na fotografijuomiljeni snagator, Arnold Schwarzenegger (69) odlučio je upasti u fotku tajlandskim turistima koji su htjeli ovjekovječiti svoj posjet Parizu, pozirajući ispred Eiffelovog tornja.

Arnold se gradom vozio biciklom, pa kada je ugledao veliku grupu turista, koja čeka da fotograf “opali“, stao je direktno ispred njega i “uništio“ fotografiju.

– Mislio sam da je to neki nepristojan Amerikanac. No onda je došao do nas i rekao nam je: “Hvala što ste mi dopustili da se ubacim u vašu fotografiju“, a zatim je otišao – ispričao je jedan od Tajlanđana koji je putovao s grupom.

Jedan iz njihove grupe kasnije je prepoznao glumca te je povikao njegovo ime, ali je bilo kasno. Bivši kalifornijski guverner fotografije “incidenta“ objavio je na Instagramu, a svima je preporučio da se Parizom voze biciklom ako ga žele “stvarno doživjeti“.

Schwarzenegger je bio u Francuskoj kako bi primio predsjedničku medalju Chevalier de la Legion d’Honneur. Medalju mu je dodijelio francuski predsjednik François Hollande.