Hollywoodski glumac promjenio imidž, mnogi ga ne bi prepoznali

On je jedan od najuspješnijih holivudskih glumaca koji je u danima najveće slave oduševljavao ulogama u brojnim filmskim hitovima.

No, zadnjih godina, ponajviše nakon skandala u kojem je izvrijeđao policiju i Židove, Mel Gibson se pomalo i povukao iz javnog života, a tu i tamo bi se pojavio na pokojem događaju. U to vrijeme, a i danas, stranice tabloida uglavnom je punio turbulentnim ljubavnim životom.

Ovaj 62-godišnji glumac tako je trenutno u vezi s 27-godišnjom Rosalind Ross s kojom su ga paparazzi i snimili u ponedjeljak u Malibuu.

Sa sijedom bradom i pokojim kilogramom viška, glumac je izgledao gotovo neprepoznatljivo, a za tu je priliku odjenuo pomalo prevelike košulju i traperice.

Mel i Rosalind, koji su u vezi tri godine, zajedno imaju sina Larsa koji će krajem mjeseca napuniti godinu dana. Inače, ovaj kontraverzni glumac otac je ukupno devetero djece. Sedmero djece dobio je s prvom ženom Robyn Moore s kojom je u braku bio 31 godinu. S pijanisticom Oksanom Grigorievom ima osmogodišnju kćer Lucu.