Vijesti

Halloween vikend na Pickbox TV: Strašno dobri filmovi i serije

Halloween vikend provedite gledajući fenomenalne serije i filmove na Pickbox TV kanalu! Doza straha uz dekicu, kokice i Pickbox TV kanal idealan je način kako provesti najstrašnije dane u godini. 

Zadnjeg tjedna listopada zabavite se s obitelji uz izvrsne sadržaje s Ewanom McGregorom, Demi Moore, Samuelom L. Jacksonom i mnogim drugima:

BBC-jeva miniserija Žena u bijelom (The Woman in White)

(ponedjeljak, 25. 10. – petak, 29. 10., 19.45)

Britanska miniserija Žena u bijelom odvažna je adaptacija klasičnog gotičkog romana Wilkieja Collinsa. Zavidna glumačka postava uključuje nagrađivanu glumicu Jessie Buckley poznatu po ulogama u serijama Fargo, Chernobyl i Taboo te Bena Hardyja kojeg znamo iz filmova X-Men: Apocalypse te Bohemian Rhapsody. Petodijelna BBC-jeva serija The Woman in White prikazivat će se od ponedjeljka, 25. listopada, do petka, 29. listopada, a za vikend, 30. i 31. listopada ne propustite fenomenalne filmove:

Ewan McGregor u crnoj komediji Sasvim malo ubojstvo (Shallow Grave)

(subota, 30. 10., 20.10)

Od popularnog redatelja Dannyja Boylea (Slumdog Millionaire, 127 Hours), dolazi fenomenalna britanska crna komedija Sasvim malo ubojstvo s Ewanom McGregorom u glavnoj ulozi. Ovaj film osvojio je nekoliko nagrada, uključujući nagradu BAFTA za najbolji film. Radnja prati troje cimera koji zajedno žive u Edinburghu. Njih su troje započeli seriju suludih događaja nakon što su pronašli tijelo tajanstvenog stanara koji je umro i za sobom ostavio veliku svotu novca. Uz McGregora, u glavnim su ulogama Christopher Eccleston (Dr. Who, The Leftovers) te novozelandska glumica Kerry Fox (An Angel at My Table).  

Eddie Redmayne i Sean Bean u akcijskom hororu Crna smrt (Black Death)

(subota, 30. 10., 21.55)

Povijesni akcijski horor Crna smrt smješten je u vrijeme prvog izbijanja kuge u Engleskoj. Mladi redovnik Osmund (Eddie Redmayne) ima zadatak saznati istinu o izvješćima o tome kako se ljudi vraćaju u život. Ova ga misija odvodi prema seoskom vladaru koji je sklopio mračan pakt sa zlim silama. Za film Black Death Sean Bean osvojio je nagradu za najboljeg glumca na festivalu Screamfest. 

Sjajna Demi Moore u filmu Pomrčina (Half Light)

(nedjelja, 31. 10., 18.15)

Rachel Carlson (Demi Moore) uspješna je spisateljica triler romana koja se preseli u malo škotsko selo kako bi nastavila sa svojim životom nakon smrti sina. Počinju se događati veoma čudne stvari – počinju je progoniti duhovi, a njezina je samoća i paranoja ne napuštaju. Što je istinito, a što njezina mašta, pitanje je koje će joj pomoći u borbi za vlastiti život.

Ben Barnes u fantastičnom filmu strave Dorian Gray

(nedjelja, 31. 10., 20.15)

Temeljen na popularnom romanu Oscara Wildea, fantastični film strave Dorian Gray priča je o naivnom, zaljubljenom, ali i pokvarenom mladiću kojeg tumači fantastični Ben Barnes. Barnesa poznajemo po ulogama u Kronikama iz Narnije te u serijama Punisher i Westworld. Uz njega, glavnu ulogu ima i poznati britanski glumac Colin Firth (Mamma Mia!, Love Actually). Prikazuje se mračna priča o moći, pohlepi, taštini i neizbježnom samouništenju. Dorian je opsjednut svojim mladenačkim izgledom koji želi sačuvati zauvijek, no posebna slika postupno otkriva njegovu unutarnju ružnoću svima. 

No, to nije sve! 

Naravno da to nije sve – uz ove fenomenalne filmove, na Pickbox TV kanalu očekuju vas i crna komedija Heatherice (subota, 30. 10., 18.15) sa zvjezdanom glumačkom postavom koja uključuje Winonu Ryder, Christiana Slatera i Shannen Doherty, misteriozni triler Susret sa zlom (nedjelja, 31. 10, 22.15) sa Samuelom L. Jacksonom i Lukeom Wilsonom u glavnim ulogama te fantastična drama Momci na drveću (nedjelja, 31. 10., 23.55), australski film o dvojici skejtera koji na Noć vještica 1997. kreću na nadrealno putovanje kroz svoja sjećanja, snove i strahove. 

Doza straha, zabave, genijalnih glumaca i fantastičnih filmova očekuje vas na Pickbox TV kanalu tijekom čitavog Halloween tjedna!