Gwyneth Paltrow uživa u druženju sa zaručnikom i bivšim mužem

Gwyneth Paltrow izgleda nema nikakvih problema s muškarcima u svom životu, bili oni sadašnji ili bivši. Tako oskarovka uživa u druženju sa zaručnikom Bradom Falchukom i bivšim mužem Chrisom Martinom.

Paltrow i Martin razveli su se prije tri godine, nakon 11 godina provedenih u braku i vezi. Njih dvoje i dalje su ostali u prijateljskim odnosima, a najviše zbog djece, 13-godišnje Apple i 11-godišnjeg Mosesa.

“Veoma, veoma smo bliski i to je lijepo. Osjećam se kao da nam je bilo suđeno da imamo ovu vezu”, rekla je Paltrow nedavno za magazin Marie Claire.

Frontmen grupe Coldplay nedavno je iskreno progovorio kako sebe krivi za razvod s Gwyneth.

“Prije dvije godine bio sam u rasulu. Osjećao sam da ne mogu uživati ni u čemu jer sam bio opterećen svime. Ne mogu kriviti nikoga drugog za razvod, nego samo sebe”, požalio se Martin.

Samo četiri mjeseca nakon razvoda s Chrisom, glumica je pronašla novog momka, 46-godišnjeg scenaristu i reditelja Falchuka. Njih dvoje prvi put su se upoznali 2010. godine na snimanju serije “Glee” za koju je Falchuk pisao scenarij, a vjerili su se početkom novembra ove godine.