Glumica Emma Watson otkrila zašto se ne fotografiše s fanovima

Fanovi Harryja Pottera koji su bili dovoljno sretni da naiđu na Emmu Watson bili su razočarani kada su saznali da se glumica ne želi fotografisati.

“Za mene je to razlika između ‘imanja i nemanja života’. Kada se neko fotografiše sa mnom i postavi fotografiju na društvene mreže za dvije sekunde me svi lociraju i znaju šta nosim ili s kim sam”, rekla je Emma ističući kako ne može odavati podatke o tome medijima koji služe za praćenje.

U intervjuu za Vanity Fair je objasnila kako bi više voljela razgovarati s nekim nego se fotografisati.

“Sjedit ću i odgovarati na svako pitanje koje imate za mene, ali se ne mogu fotografisati. Moram pažljivo birati trenutke za komunikaciju s fanovima i napraviti razliku između onih koji se samo žele pohvaliti da su se fotografisali sa mnom i onih kojima ću uljepšati dan. Djecu baš nikada ne odbijam”, rekla je Watson.

Glumica također ne želi s fanovima i javnosti dijeliti stvari iz privatnog života.

“Primijetila sam da se u Hollywoodu dogodi da se osobe s kojima se zabavljaš upletu i u priču o filmu koji trebaš promovirati. To sve postane jedan veliki cirkus. Ne želim da osoba s kojom sam u vezi pomisli da je i ona dio showa”, objavila je Watson.