Glumica Anne Hathaway požalila zbog objave fotografije svog sina na Instagramu

Poznata glumica Anne Hathaway postala je majka u aprilu prošle godine. Prvu fotografiju svog sina Jonathana objavila je prošlog mjeseca na društvenim mrežama i kaže da se zbog toga pokajala jer je time pozvala ljude u svoj privatni život.

Na fotografiji koju je objavila njen sin na laptopu gleda svoju mamu Anne Hathaway kako povodom Međunarodnog dana žena drži govor u UN-u.

Bez obzira na simboliku objavljene fotografije, glumica kaže da je požalila zbog toga.

“Nikada prije nisam postavila fotografiju svog sina i kada sam to uradila odlučila sam da to bude fotografija na kojoj se ne vidi njegovo lice. Iako sam to uradila na jedan zaštitnički način i iako je to bio trenutak na koji sam nevjerovatno mnogo ponosna, ne vjerujem da ću ikada više uraditi nešto takvo. Vjerujem da ponekad moraš zabrljati da bi stvari vidio na ispravan način”, rekla je Hathaway.

Slavna glumica inače čuva svoju privatnost i tek s vremena na vrijeme na društvenim mrežama objavi nešto o sebi. Prošle godine je, dva mjeseca prije poroda, na Instagramu podijelila fotografiju u bikiniju kojom je potvrdila informacije da je trudna.

“Postavljanje fotografije u bikiniju nije u mom stilu, ali bila sam na plaži i primijetila da me neko fotografisao. Mislim da, ako će već svijet vidjeti takvu vrstu fotografije, onda to bar treba biti fotografija koja me čini sretnom i koja je napravljena uz moj pristanak”, rekla je Hathaway.