Glumac Richard Gere oženio 33 godine mlađu djevojku

Nakon dugog nagađanja i iščekivanja, u javnost su procurile informacije o tajnom vjenčanju slavnog Hollywoodskog glumca, koji je nakon dva propala braka, odlučio još jednom dati šansu ljubavi.

Ono o čemu se šuška već sedmicama, sada se i obistinilo. Glumac je nakon dva propala braka, onog sa supermodelom Cindy Crawford i glumicom Carey Lowell, odlučio je i “treći put stati na ludi kamen”.

Početkom aprila, u najvećoj tajnosti, 68-godišnji Richard Gere i 35-godišnja Alejandra Silva, izmijenili su vjenčane zavjete. Izvor blizak paru otkrio je to za španjolski magazin Hola, a prenosi britanski Hello!, te dodao kako će se veliko slavlje za porodicu i prijatelje održati 6. maja u njihovom domu u New Yorku.

Par je vezu započeo 2014. godine, a prije toga oboje su bili u drugim brakovima. Richarda Gerea i Alejandru Silva navodno je spojila i ljubav i strast prema putovanjima i humanitarnom radu.

– Napokon živim mirnim i sretnim životom, o čemu su oduvijek maštao – rekao je Gere, dok je Alejandra izjavila kako je bila izgubljena duša, bez svjetla na kraju tunela, i da je Gere dao smisao njenom životu.