Svaštara

Glumac iskreno progovorio o problemu

Britanski glumac Daniel Radcliffe konačno je progovorio o tome kako se odao alkoholu u trenutku kada je bio na vrhuncu slave.

Radcliffe, najpoznatiji po svojoj glavnoj ulozi u “Harry Potter” serijalu, pričao je o padu samopouzdanja i svojoj borbi sa tim problemom.

“Definitivno sam krenuo previše da pijem pred kraj snimanja filmova o Harry Potteru. Nakon što se snimanje završilo, uspaničio sam se i nisam znao kako dalje. Nije mi se sviđalo ko sam kada bih bio trijezan”, rekao je Radcliffe.

Takođe, otkrio je i kako je trijezan još od 2010. godine i da je “veoma, veoma srećan” što je alkohol ostavio još kao mlad.

“Taj problem postoji u mojoj porodici, generacijama unazad. Definitivno ne kod mojih majke i oca, da dodam”, kaže Radcliffe.

On je govorio i o tome sa ćime se sve suočavao zbog toga što je, tako mlad, imao bogatstvo od 90 miliona funti.

“Imao sam ludu sreću. Mislim da verovatno imam nekakav osećaj krivice jer mi se, tako mladom, desilo nešto tako nevjerovatno”, bio je iskren glumac.

Iako je veoma popularan zbog “Harry Potter” franšize, i dalje mu je veoma teško da ostavi pečat nekom drugačijom ulogom.