George Clooney rekao nešto što bi svaka žena voljela da čuje

Osim zbog atraktivnog izgleda, George Clooney oduvijek je bio miljenik žena i zbog svog šarma, iskrenosti i pažnje koju pridaje nježnijem spolu, a naročito kada je riječ o njegovoj supruzi Amal Clooney.

Hollywoodski glumac i njegova odabranica prije nekoliko mjeseci postali su roditelji blizanaca, a par uživa u svakom trenutku porodičnog i bračnog života.

O tome koliko voli suprugu i šta sve na njoj voli George je pričao u intervjuu prilikom gostovanja kod Davida Lettermana.

– Moram priznati, i prije nego što smo dobili blizance, osjećao sam nevjerovatnu ljubav prema njoj. Osjetio sam da sam napokon upoznao nekoga za koga bih dao svoj život. Nekog čiji mi je život značio više od mog, a to nikada prije nisam doživio – iskreno je ispričao glumac.

Ova lijepa i iskrena izjava nije jedina koju je George izrekao o Amal.

Da je i danas zaljubljen u nju, kao što je bio i kada ju je prvi put ugledao, dokazuju i njegove riječi koje je u septembru 2017. posvetio supruzi za američke medije.

– Pomislio sam koliko je lijepa, duhovita i, očito, pametna – priznao je glumac te dodao kako je, u vrijeme kada ju je htio zaprositi, imao sumnje:

– Moja jedina sumnja bila je hoće li ona pomisliti da se sve odvija prebrzo. No, bilo je očito da smo savršeni jedno za drugoga. Od prvog trenutka osjetili smo sreću, kada smo jedno uz drugoga, i od tada smo sretni – priznaje 56-godišnjak.

Ponosni roditelji Alexandra i Elle, zbog poslovnih obaveza, nerijetko su razdvojeni, a glumac ne krije kako se nosi s tim

– Razgovaramo preko video poziva, no uvijek se trudimo da nismo predugo razdvojeni. Provodimo nevjerovatno puno vremena zajedno i ne imati te “rupe” odvojenosti. Za sada smo uspjeli posložiti sve i to začuđujuće dobro, s obzirom na njen i moj posao.