Gemma Atkinson i Gork Marquez očekuju prvo dijete

Uz pomoć svojih psića Norma i Ollieja, par koji se upoznao na plesnom showu Strictly Come Dancing 2017 objavio je sretnu vijest na svom Instagram profilu da postaju roditelji.

Naime, na psima su bili okačeni natpisi “Pogodi šta? Mama je trudna” i “Bit ćemo velika braća”.

“Gemma, hvala ti za najveći dar u životu. Oduševljeni smo viješću što ćemo ove godine u našem domu ugostiti novog člana porodice. Bebu Marquez. Norm i Ollie jedva čekaju da započnu svoje dužnosti velike braće”, napisao je ponosni budući otac Gorka Marquez.

“Gorka i ja smo preuzbuđeni i sretni. Osjećamo se blagoslavljeni zbog prinove. Bebo Marquez, već te volimo”, napisala je Gemma.

Gemmina i Gorkina priča počela je nakon što su se zaljubili na plesnom showu Strictly Come Dancing 2017. Iako su dugo krili svoju vezu i govorili kako su samo prijatelji, na Valentinovo prošle godine objavili su da su u vezi.

Nedugo poslije toga Gorka se preselio kod Gemme u Manchester, gdje radi kao voditeljica u emisiji Hits Radio Breakfast Show.

“Tokom snimanja emisija viđali smo se jednom vikendom i svi su tada govorili da smo zajedno, ali zaista nismo bili. Onda smo počeli izlaziti na kafu i tek kada je počela turneja bili smo sve vrijeme skupa i shvatili smo da bismo zajedno mogli funkcionirati”, rekla je Gemma u jednom intervjuu prošle godine.