Film “S one strane” na međunarodnom filmskom festivalu u Berlinu

s-one-straneTermin svjetske premijere filma Zrinka Ogreste “S one strane” , uvršten je u službeni program 66. Međunarodnog filmskog festivala u Berlinu.

Film će se prikazati u večernjem terminu, u nedjelju 14. februara, javili su iz HAVC-a.

Na festivalu će se prikazati prikazat će 18 igranih filmova. Tako će se Ogresta ove godine naći u konkurenciji svjetskih redatelja poput Waynea Wanga ili Daniela Burmana.

S one strane napeta je psihološka drama nastala prema scenariju Mate Matišića i Zrinka Ogreste, a prati patronažnu sestru Vesnu koja se se s djecom prije 20 godina preselila u Zagreb, bježeći od događaja koji su im gotovo uništili živote. Nakon jednog neočekivanog poziva, međutim, na površinu ispliva tajna koju je kroz sve te godine nastojala skriti.

Glavnu ulogu će odigrati; Kseniju Marinković i Lazara Ristovskog,te ostali Tihana Lazović, Robert Budak, Toni Šestan, Tena Jeić Gajski, Vinko Kraljević, Marija Tadić, Alen Liverić i drugi.

Producent filma je Ivan Maloča.

Film ” S one strane” sufinanciran je sredstvima Hrvatskog audiovizualnog centra i Filmskog centra Srbije. Premijera u hrvatskoj se očekuje u martu 2016. godine.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *