Film “Captain Marvel” počet će prikazivanjem najboljih scena sa Stanom Leejem

Kreator Marvel univerzuma Stan Lee, koji je umro u novembru iako je pisao, uređivao i producirao filmove, često se i pojavljivao u nekim dijelovima filmova. Na početku prikazivanja filma “Captain Marvel” bit će prikazane i najbolje scene s njim.


Njegova pojavljivanja u Marvelovim filmovima su postala izazov za sve filmoljupce te su se svi trudili pronaći ga u filmskim scenama.

Marvel je odlučio odati počast velikanu tako što će njegova najbolja pojavljivanja u filmovima prikazati na velikom platnu prije početka “Captain Marvel”, najnovijeg ostvarenja iz Marvelovog svijeta.

“Tužno je. Ovo je prvi put da smo na crvenom tepihu bez njega i da smo objavili novi film, a da on nije tu. Sve filmove koje smo napravili – napravili smo zahvaljujući njemu i uvijek se trudimo dati sve od sebe da obavimo što bolji posao. Ovaj film je ustvari jednako važan kao i prvi, jer počinje odavanjem počasti Stanu i svemu što je ostavio iza sebe”, rekao je direktor Marvel studija Kevin Feige.

Naglasio je kako je Stanovo pojavljivanje u filmovima postalo tradicija te kako su na taj način radovali fanove koji su željno iščekivali njegovu scenu na filmu. Također, bilo je zadovoljstvo raditi sa Stanom na setu jer je njegovo prisustvo širilo pozitivnu energiju.

“Ovo je ideja koju je stvorila ekipa iz Marvela, a kada su nam je pokazali niko nije ostao ravnodušan”, rekao je Kevin.

Pogledajte scene sa Stanom Leejem:

https://www.youtube.com/watch?v=HnByuUqMeko&feature=youtu.be