Film “365 dana” dobija još dva nastavka

Iako je nakon premijere dobio vrlo loše kritike i ocjene, Netflixov film “365 dana (365 Days)” dobit će još dva nastavka, prenosi Variety.

Poljsko ostvarenje je na IMDB-u ocijenjeno sa 3,3/10, dok je na stranici Rotten Tomatoes okarakterisan kao veoma loš/truo (rotten), ali i kao “loša kopija trilogije ‘Fifty Shades‘”.

Poznati magazin Variety proglasio ga je jednim od najgorih filmova 2020. godine, no uprkos svemu tome – film je stekao nevjerovatno veliku popularnost u svim dijelovima svijeta.

Radnja filma: Massimo Torricelli (Michele Morrone) je ljepuškasti šef sicilijanske mafije, čije vođenje preuzima nakon što mu ubiju oca. Laura (Anna Maria Sieklucka) je direktorica prodaje jednog luksuznog varšavskog hotela, čijem životu nedostaje samo malo strasti da bi bio upotpunjen. Ona će pokušati spasiti vezu putovanjem na Siciliju, ne očekujući da će je oteti najopasniji muškarac na otoku. Massimo će se opsesivno zaljubiti u Lauru, držaće je zatočenu, ali će ona imati na raspolaganju dovoljno vremena, tačnije 365 dana, da se zaljubi u njega.

Šta donose nastavci: U nova dva dijela pratit ćemo razvoj Massimove i Laurine veze, koju će dodatno zakomplikovati njegova porodica. Osim toga, u Laurinom životu će se pojaviti još jedan muškarac čiji je cilj osvojiti njeno srce.

“365 dana” je bio najtraženiji film u Googleovoj tražilici tokom 2020. godine, te je tokom prošle godine bio najgledaniji film na Netflixovoj platformi u više od 90 država.

Ostavite komentar