Fanovi serije “Prijatelji” me još uvijek prepoznaju kao Joeyja


Nakon, 15 godina što je serija Prijatelji prestala da se snima, Matta LeBlanca još uvijek prepoznaju kao Joeyja. Tako je u jednom od nedavnih intervjua glumac izjavio kako ga djeca koja tek počinju gledati ovu seriju prepoznaju kao oca lika kojeg je glumio.

“Prije nekoliko godina sam hodao ulicom i neko dijete mi je prišlo i reklo mi da izgledam kao Joeyjev otac. Odgovorio sam “Bježi!” jer mislim da je to nešto što bi starac rekao”, rekao je kroz smijeh LeBlanc.

Dodao je da je prije nekoliko mjeseci radio na jednoj od emisiji i na snimanju mu je prišao čovjek koji ga je zovnuo Joey. “Imitirao je Joeyja iz serije i tako me pozdravio. Bio sam iznenađen što se serija još uvijek vrti posvuda”, rekao je.

On ističe kako mu se uvijek dopadala činjenica da je serija posebna i da nema određenu publiku, te se može uvijek može iznova gledati.

“Čini se da će uvijek biti neka nova generacija koja će gledati tu seriju, a oni će se identifikovati sa svim problemima kroz koje smo mi prolazili u seriji. Mislim da je serija odlična, ponosan sam na nju i njen uspjeh”, zaključio je na tu temu LeBlanc.