Fanovi Michaela Jacksona vjeruju da su snimci dokumentarca lažni

I sedam dana nakon prikazivanja dokumentaraca “Leaving Neverland” strasti Jacksonovih fanova se ne smiruju. Oni su pronašli videosnimke zbog kojih vjeruju da su Wade Robson i James Safechuck lažovi.

Dvojac je u dokumentarcu tvrdio da ih je Michael Jackson zlostavljao kada su imali između sedam i jedanaest godina. Unatoč ozbiljnosti ovih tvrdnji, Michaelovi fanovi tvrde kako je njihov pop heroj nevin i odbacuju tvrdnje Robsona i Safechucka.

Na premijeri filma na Sundance Festivalu njih dvojica su bili nasmijani, zbog toga fanovi tvrde kako je zapravo sva ova priča namještena. Naime, upitani su kako je dokumentarac utjecao na njihove porodice i roditelje zbog tvrdnji koje su iznijeli. U tom trenutku njih dvojica su se pogledali i nasmiješili.

Michaelovi fanovi zbog toga tvrde kako maska osoba koje Jacksona optužuju za seksualno zlostavljanje polako klizi.

Jedan od fanova se zapitao da li je moguće da se dječaci koji su preživjeli seksualno zlostavljanje smiju na ovako ozbiljno pitanje.

“Ko reaguje ovako na ozbiljno pitanje? Oni se smiju i smiju. Nije li to trebalo biti srceparajuće i tužno? Oni su loši glumci”, “Sto posto lažu i oni to znaju”, samo su neki od komentara na YouTubeu.

Safechuck je rekao da je njegova majka tražila oprost nakon što je pogledala film, ali da on još nije spreman popraviti taj odnos, dok je Robson priznao da se ne veseli trenutku kada njegova mama vidi film.
Također, fanovi su kazali i da njihov govor tijela ukazuje na to da ipak lažu.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *