Eminem objavio novi album “Revival”

Eminemov novi album “Revival” objavljen je u petak,a u njemu se reper bavi različitim teškim temama, uključujući politiku,njegova teška vremena i borbu sa slavom.

To su teme koje je izložio otkako se prvi put pojavio na muzičkoj sceni kasnim 90 im, pjesme koje su izražavale njegov bruni život sa suprugom Kim, koja je bila ovisnik o drogama, koje su je skoro dovele do ivice smrti.

Međutim, ovo je možda do sada njegov najemotivniji rad još od vremena kada je počeo da piše o svojoj porodici. Iskreno obračajući se slušaocima Eminem u novom albumu govori o njegovoj borbi kao roditelj, njegovoj kčerki Hilie Jade-21-godišnjakinji koja živi u Michiganu-u posvetio je tri pjesme.

Ovo su pjesme koje je Reper posveti Hailie.

“Castle”

U jednoj od boljih pjesam na albumu,Eminem u potpunosti posvećuje “Castle” kćerki.Pisanim u obliku pisama svojoj kćeri,reper pokušava slušaoce da uvede u svoj um i da im pokaže kako se osječao kao otac.

“Aroes”

U ovoj pjesmi.Eminem koji je bio ovisnik o drogama upučuje posljednje izvinjenje iz postelje.Pjesma počinje sa njegovim govorom kako bi volio ” da može vratiti vrijeme” da žali svaki put kada je uzeo drogu i da možda neče izači iz bolnice.Odavde počinje izvinjenje svojoj djeci.
“Upravo sam čuo da me isključuju sa aparata” rekao je, “A tvoj je rođendan. Jade propustiču tvoj rođendan,Djevojčice,oprosti mi”, poručio je Hailie.

“In Your Head”

Iako “In Your Head ” nije posvečen samo njegovoj djeci,on se još jednom izvinjava Haili za sve pogrešno što je uradio.