Ellen DeGeneres sebe i suprugu Portiu počastila vilom od 40 miliona KM

Slavna komičarka i popularna američka voditeljica Ellen DeGeneres kupila je raskošnu vilu u Californiji, vrijednu skoro 40 miliona KM, u kojoj će živjeti ona i njena supruga Portia de Rossi.

Vila s pogledom na Tihi okean prostitre se na 6.000 kvadratnih metara. Sastoji se od četiri spavaće sobe s kupatilima, ogromnog dnevnog boravka, trpezarije, kuhinje, terase te odvojenog smještaja za goste koji može primiti do osam osoba. Ellen i njena izabranica Portia moći će uživati i u bazenu, teniskom terenu i prostranom dvorištu koje ima bajkoviti pogled, ali i veliku privatnost.

Voditeljica se odlučila kupiti novu vilu nakon što su ona i Portia nedavno prodale luksuznu kuću u blizini Santa Barbare za skoro 45 miliona dolara.

Ellen je poznata po kupovini i prodaji nekretnina. Mnogi je nazivaju kraljicom nekretnina jer je posljednjih 25 godina konstantno kupovala, renovirala i prodavala stanove u Californiji.

Podsjećamo, 59-godišnja Ellen i australska glumica Portia u braku su već devet godina, a vjenčale su se nakon četiri godine poznanstva.