mix

Ekskluzivna premijera švedske kriminalističke serije Pobornik (Partisan) na Pickbox NOW

Ekskluzivna premijera švedske kriminalističke serije Pobornik (Partisan) na Pickbox NOW! Na festivalu Canneseries 2020. godine osvojila je nagradu Best Series, a cijela prva sezona dostupna je samo na Pickbox NOW. 

U glavnoj je ulozi Fares Fares (“Westworld”, “Černobil”), a seriju potpisuje popularni švedski glazbenik Amir Chamdin.

BIZARNA PRIČA I UZBUDLJIVA SERIJA

Ova skandinavska serija ima pomalo bizarnu priču o naizgled idiličnoj zatvorenoj zajednici Jordnära, čiji stanovnici vode vlastitu organsku farmu. Misteriozni Johnny prihvaća posao vozača kamiona, a po dolasku u zajednicu upoznaje se s njezinim nekonvencionalnim pravilima i rutinom.

Nakon što upozna Nicole i Mariju, udomljenu djecu koja ondje ljetuju, počinje sumnjati na trgovinu ljudima. Što se on više brine za djevojke, to ga više usmjeravaju na posao. Ali tko je zapravo Johnny i koji je njegov pravi plan?

PROGLAŠENA NAJBOLJOM SERIJOM NA FESTIVALU CANNESERIES

Švedska serija Partisan proglašena je najboljom TV serijom 2020. godine na prestižnom festivalu Canneseires. Redatelj ovog misterioznog trilera, Amir Chamdin, rekao je kako je želio napraviti seriju čija se radnja odvija za vrijeme prekrasnog švedskog ljeta, a istovremeno ima mračnu radnju. Scenarij sadrži elemente crnog humora podsjećajući na popularni „Fargo“, a prisutna je i tipična švedska melankolija koja gledatelja odvodi od suza do smijeha.

Ideja je bila napraviti seriju vođenu koliko likovima, toliko i radnjom. “No nije sve tako mračno, postoji i ljubavna priča!”, napominje redatelj koji je svoju karijeru započeo kao pjevač u švedskom hip-hop bendu “Infinite Mass”. Osim glazbene karijere, poznat je i po tome što je osvojio MTV-jevu nagradu za najbolji spot za pjesmu “You’re The Storm” popularnog benda “The Cardigans”. 

S misterioznim likovima, predivnim kadrovima i nevjerojatno iskusnim korištenjem glazbe, ova se skandinavska serija ističe kao vrlo specifična, zbog čega je i osvojila nagradu za najbolju seriju 2020. Stoga i nije čudno da će se snimiti i druga sezona, koja stiže iduće godine. 

Ne propustite ovu intenzivnu švedsku kriminalističku seriju – cijelu prvu sezonu pogledajte ekskluzivno na Pickbox NOW!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)