Ekipa serije “Beverly Hills” ponovo na okupu

Jedna od najpopularnijih tinejdžerskih serija 90-tih mogla bi dobiti svoj remake. Radi se o seriji “Beverly Hills”, a šuškanja da se nešto sprema potaknuli su sami glumci koji su prošle sedmice viđeni na zajedničkom druženju. 

Jennie Garth, Tori Spelling, Jason Priestly, Ian Ziering i Brain Austin Green navodno su već pristali na snimanje, a s producentima su se našli kako bi razgovarali o idejama.

CBS odbio je to komentirati, ali mnogi američki mediji pišu da se razvija ‘netradicionalan nastavak’ što bi značilo da originalna glumačka postava neće utjeloviti svoje originalne likove. Da se nešto sprema, Tori Spelling dala je nagovijestiti još u martu kada je objavila fotku s Jennie Garth snimljenu u CBS-ovom studiju. 

Exclusive, Los Angeles, CA – 20181219- A Beverly Hills, 90210 reboot in the works? Original cast members have been seen at the networks, Amazon, Hulu and Netflix pitching the idea. We caught them during a break at a Coffee Bean & Tea Leaf. -PICTURED: Ian Ziering,Tori Spelling,Jennie Garth,Brian Austin Green -, Image: 403808047, License: Rights-managed, Restrictions: Exclusive, Model Release: no, Credit line: Profimedia, INSTAR Images

– Nazad na posao. Vrlo kreativan dan s mojom partnericom u zločinu – napisala je. 

Originalna serija koju je producirao Aaron Spelling prikazivala se od 1990. do 2000. godine. Osim već spomenutih glumaca, glavne uloge imali su Shannen Doherty i Luke Perry, a hoće li i oni učestvovati u remakeu, još nije poznato.