Filmovi 2022Komedije 2022Srpski filmoviTraileri

Džem od kavijara (2022)

Godina: 2022

Žanr:
Komedija

Režija:
Ivica Vidanović

Glavne uloge:
Igor Đorđević, Zorana Bečić, Jelica Kovačević, Nenad J Popović, Tamara Šustić, Danilo Petrović, Nikola Ugrinović, Marko Gvero, Andrija Kuzmanović, Jovana Grozdanović, Jasminka Hodžić, Nađa Kostić, Mina Stojković, Anja Šević, Branislav Čubrilo …

Radnja filma:
“Džem od kavijara” je maestralna komedija o muško-ženskim odnosima, sa nekada toplim, a nekada urnebesnim pristupom.

Priča počinje slučajnim susretom Ace i Saške, dvoje mladih koji se na prvi pogled zaljubljuju. Njihovoj ljubavi na put može samo stati Gvozden – šarmantni, zavodljivi laskavac i prevarant, čovjek koji dobro skriva svoj pravi identitet i koristi svoje zavodničke sposobnosti ne bi li nešto ugrabio više za sebe … možda neki dinar, možda neku afekciju ili intiman odnos.

Gvozdenova ljubavnica Ljilja i žena Ruža – dva svijeta, dva senzibiliteta, ali žene sa istim ciljem, pokazuju nevjerovatnu žensku solidarnost ne bi li raskrinkale Gvozdena, koji ih vjerovatno vara sa trećom, i saznale da li njihova djeca, Aca i Saška, imaju budućnost kao par, ili su možda rod. Tu su naravno i Miki, Ljiljin vječiti udvarač, čuvar ambasade, ginekolog i Acin drug slikar Peki koji htjeli – ne htjeli dijele njihovu svakodnevnicu, i nevjerovatno se dobro uklapaju u komično-apsurdnu atmosferu glavnih aktera i time prave cjelinu ove iznvanredne glumačke postave.

Potpuno nepredvidljivi Gvozden, uspjeće još jednom finalno da iznenadi sve aktere, i time ovoj uzbudljivoj komediji donijeti neočekivani rasplet.

Ostavite komentar