Dwayne Johnson u novom NBC show-u “The Titan Games”

Dwayne Johson će igrati i producirati “The Titan Games”, novu psihički-takmičarski show, prvih deset epizoda će biti prikazano na NBC-u. Johnson je objavio najavu tokom pojavljivanja na Super Bowl-u.

Dwayne je izjavio da je inspiraciju za dobio od “njegovog omiljenog show-a” American Ninja Warrior, što ga je dovelo do partnerstva s producentom ove serije A. Smith & Co i Mrežom NBC.

https://www.youtube.com/watch?v=f4QNYfcD8Yw

“Željeli smo stvoriti novu vrstu takmičenja koja će se razlikovati od bilo čega ikada pokušanog”, rekao je Johnson.

“The Titan Games”, iz Universal Television Alternative Studio-a (World of Dance), A. Smith & Co. i Johnson i Dany Garcia’s Seven Bucks Productions, običnim ljudima pružaju priliku da se takmiče u epskim lice u lice borbama dizajniranim da testiraju um, tijelo i srce.

U svakoj epizodi, takmičari iz cele Amerike će ući u arenu i bit će izloženi testu tako što će se suočiti sa jednim od šest vladajućih Titana. Ako neki kandidat može pobijediti jednog od postojećih Titana, zauzet će mjesto među elitnom grupom Titana. Kada jednom postane Titan, moraće da se bori svake nedelje da ostanu na vrhu. Finale sezone završiće se epskom borbom u kojoj se Titani bore jedni protiv drugih u nadi da će postati poslednji muški ili ženski stojeći Titan.

Dwayne Johnson, Arthur Smith, Dany Garcia, Hiram Garcia, Brian Gewirtz i Toby Gorman producirat će seriju.