mix

Dwayne Johnson pokazao kako su ga kćerke “sredile”

Američki glumac Dwayne Johnson, popularni The Rock, na Instagramu je pokazao makeover kojem su ga podvrgnule kćerke, a zbog kojeg je morao otkazati Zoom sastanak.

Naime, The Rock je na svom profilu na Instagramu podijelio snimak na kojem se može vidjeti s glavom ofarbanom u roze i iscrtanim brkovima.

U opisu snimka podijelio je djelić razgovora sa svojim kćerkama: “‘Tata, možemo li ti priuštiti makeover?’, ‘Ne dušo, tata ima zoom sastanak za 10 minuta.’, ‘Molim te, bit će brzo!’, ‘Ok, ali učini to brzo, ali samo uradi moje nokte i učini da izgledam zgodno'”.

Nakon toga uslijedile su i posljedice makeovera: “Zoom sastanak je otkazan. Moja dva tornada se nekontrolisano smiju bez ikakve milosrdne presude. Provodim sat vremena pokušavajući da izribam karmin s glave i lica – ne znam – ovo s*anje ostavlja mrlje na koži.”

Uprkos urnebesnom rezultatu makeovera i mukama sa skidanjem karmina, Johnson ističe koliko je ovo vrijeme važno: “Doći će vrijeme kad im ovakve stvari neće biti važne, a dok jesu – ja sam tu”.

Na urnebesnom snimku se Dwayneove djevojčice mogu čuti kako mu poručuju da je djevojčica, nakon što su mu glavu prekrile rozim karminom.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)