Dino Merlin najavio koncert u Zagrebu

merlin-dinoSlužbeno je potvrđeno od menadžmenta Dine Merlina, da je Arena Zagreb u subotu 3. decembra ove godine rezervisana za ponovni susret Dine Merlina sa njegovom brojnom i vjernom publikom.

Da malo podsjetimo 2014 godine na zagrebačkom Bundeku oboren je rekord posjećenosti na nezaboravnim koncertima u Osijeku i Varaždinu, te je tako publika sa nestrpljenjem čekala novi datum susreta da Merlinom.

U saopštenju koje je dato od Merlinovog tima stoji slijedeće:

“Svi pokazatelji aktuelne turneje “Hotel Nacional” čija karavana već dvije godine putuje preko Amerike i Evrope do zemalja iz okruženja, ukazuju na to da će Dino Merlin i ovog puta oduševiti publiku i pružiti maksimum od sebe na sceni, ali i iza nje. Uvijek misleći na svoju publiku i uz želju da stvori jedinstvenu atmosferu, Dino za koncert u Areni priprema osvježenu set listu koja će dati najbolji izbor iz bogatog opusa od preko 200 pjesama, ali i poseban produkcijski audio-vizuelni doživljaj koji pored brojnih hitova i evergreen-a te vrhunskih muzičara u njegovom bendu publici prenosi ono što Dino Merlin jeste: karizmatična i jedinstvena muzička institucija koja suvereno vlada regionalnom scenom preko 30 godina”.