DiCaprio spriječio objavu fotografija na kojima se ljubi s Rihannom

DiCaprio-RihannaPrema navodima Daily Mail-a Leonardo DiCaprio se u noćnom klubu L’Arc u Parizu, u nedjelju navečer, ljubio sa Rihannom, ali advokati 40-godišnjeg glumca poslali su upozorenje agencijama kazavši da se fotografija ne smije objaviti jer bi pri tome prekršili zakon. Ta agencija je ipak ponudila fotografije britanskim medijima i čeka se ko će je prvi objaviti.

Špekulacije o vezi DioCapria i Rihanne pojavile su se prošle godine. Navodno su imali kratku vezu, a pomirenje je “palo” ove nedjelje.

Nasuprot navodima Daily Mail-a TMZ portal je objavio kako se između ovog para ništa ne dešava i da su se u klubu te večeri samo srdačno pozdravili. Rihanna je navodno poljubila DiCapria u obraz, a reporteri su to fotografisali iz takvog ugla da izgleda kao da se ljube.

Leo se nalazi u glavnom gradu Francuske zbog promocije novog filma “The Revenant“.

DiCaprio je i prošle godine tužio magazin Oops! zbog tvrdnji da je Rihanna ostala trudna sa njim, a da joj je on rekao da ne želi bebu. Tražili su od magazina da demantuje priču i da mu plate odštetu u iznosu od 18.000 eura, što je najveća suma prema francuskom zakonu. Leo je ipak dobio 8.000 eura.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *