Dern, Neill i Goldblum opet zajedno na filmskom platnu u nastavku “Jurassic Parka”

Ljubitelji “Jurassic Parka” s oduševljenjem su dočekali informaciju da će se sva tri originalna člana filma Laura Dern, Sam Neill i Jeff Goldblum prvi put pojaviti zajedno u trećem nastavku filma koji nosi naziv “Jurassic World”.

Dern, Goldblum i Neill reprizirat će svoje originalne uloge iz 1993. godine, zajedno sa zvijezdama “Jurassic Worlda” Chrisom Prattom i Bryceom Dallasom Howardom u predstojećem filmu koji će režirati Colin Trevorrow.

Reditelj Trevorrow otkrio je tu vijest na posebnoj projekciji filma “Jurassic World” u Hollywoodu. Dern je istom prilikom potvrdila svoje učešće u “Jurassic World 3”.

S druge strane, Goldblum je u srijedu na Instagramu objavio svoje uzbuđenje zbog povratka franšizi filma “Jurassic”, ponovo u ulozi doktora Malcolma.

Steven Spielberg i Trevorrow bit će izvršni producenti u “Jurassic World 3”, a producirat će ga Frank Marshall i Pat Crowley.

Film fanovima pruža pogled na ljude koji samo pokušavaju preživjeti neočekivanu i smrtonosnu invaziju dinosaura na vlastiti travnjak.

Zbog ujedinjenja ove glumačke postave u filmu “Jurassic World 3” oduševila se i Reese Witherspoon koja je na Twitteru poručila da jedva čeka da pogleda film.