Početna / Svaštara / Daveigh Chase, djevojčica iz filma “The Ring”, uhapšena zbog posjedovanja droge

Daveigh Chase, djevojčica iz filma “The Ring”, uhapšena zbog posjedovanja droge

Daveigh Chase, koja je poznata po ulozi strašne djevojčice Samare u horor filmu “The Ring”, uhapšena je zbog posjedovanje droge. Chase je uhapšena 6. augusta u Hollywoodu, a puštena je nakon što je platila kauciju od 1.000 dolara.

Ovo je njeno drugo hapšenje u 18 mjeseci nakon što je uhapšena jer je ostavila muškarca koji umire ispred bolnice u Los Angelesu. Osoblje ga je proglasilo mrtvim ubrzo nakon što su ga pronašli.

Chase se družila s tim muškarcem prije nego je umro. Nakon hapšenja je brzo puštena jer je utvrđeno da nije imala nikakve veze s njegovom smrću. Tada je izjavila kako mu je pokušavala pomoći i da ga je zato odvela u bolnicu.

Također, izjavila je i kako nije imala nikakve veze s ukradenim automobilom kojim je upravljala u novembru prošle godine. Optužena je za upravljanje automobilom bez dozvole vlasnika.

Chase se počela baviti glumom kao djevojčica, a prvu ulogu ostvarila je u filmu “Donnie Darko”. Godinu nakon toga glumila je Samaru u filmu “The Ring” te je posuđivala glas za animirani film “Lilo and Stitch”. Posljednju ulogu ostvarila je prošle godine u TV seriji “King of the Golden Sun”.