Početna / Vijesti / Corey Feldman otkrio da ga je silovao glumac John Grissom

Corey Feldman otkrio da ga je silovao glumac John Grissom

Zvijezda ‘Gooniesa’, Corey Feldman, javno je optužio Johna Grissoma da ga je silovao. U svojim memoarima Corey Feldman predatora je spominjao pod pseudonimom Ron Crimson.

Feldman je godinama upozoravao na pedofilski krug u srcu filmske industrije. Rekao je da je htio imenovati Grissoma još u svojim memoarima 2013., ali advokati su mu savjetovali da to ne čini. Zato ga je u knjizi nazvao Ron Crimson.

– Ron me silovao i uveo u svijet droga iz kojeg sam se jedva izvukao. Najgore je što ga je unajmio moj otac da mi pomaže – izjavio je i dodao kako mu je davao kokain i crack.

Iako je godinama odbio odati identitet silovatelja, Corey Feldman (46) je u showu dr. Oza pokazao na Grissomovu fotografiju i rekao: ‘To je on’.

Osim što je bio Coreyev asistent, zajedno su glumili u filmovima ‘License to Drive’ i ‘Dream a Little Dream’, a 2001. godine uhićen je zbog seksualnog zlostavljanja maloljetnika.

Feldman je već prozvao glumačkog menadžera i osuđenog seksualnog zlostavljača Martyja Weissa, a dodao je da bi bio sretan kad bi mogao javno reći i preostala četiri imena, piše Huffington Post.