Corey Feldman otkrio da ga je silovao glumac John Grissom

Zvijezda ‘Gooniesa’, Corey Feldman, javno je optužio Johna Grissoma da ga je silovao. U svojim memoarima Corey Feldman predatora je spominjao pod pseudonimom Ron Crimson.

Feldman je godinama upozoravao na pedofilski krug u srcu filmske industrije. Rekao je da je htio imenovati Grissoma još u svojim memoarima 2013., ali advokati su mu savjetovali da to ne čini. Zato ga je u knjizi nazvao Ron Crimson.

– Ron me silovao i uveo u svijet droga iz kojeg sam se jedva izvukao. Najgore je što ga je unajmio moj otac da mi pomaže – izjavio je i dodao kako mu je davao kokain i crack.

Iako je godinama odbio odati identitet silovatelja, Corey Feldman (46) je u showu dr. Oza pokazao na Grissomovu fotografiju i rekao: ‘To je on’.

Osim što je bio Coreyev asistent, zajedno su glumili u filmovima ‘License to Drive’ i ‘Dream a Little Dream’, a 2001. godine uhićen je zbog seksualnog zlostavljanja maloljetnika.

Feldman je već prozvao glumačkog menadžera i osuđenog seksualnog zlostavljača Martyja Weissa, a dodao je da bi bio sretan kad bi mogao javno reći i preostala četiri imena, piše Huffington Post.