Home / Svaštara / Colin Farrell ponovo na rehabilitaciji

Colin Farrell ponovo na rehabilitaciji

Nekada poznat kao “loš dečko Hollywooda”, Colin Farrell prije 12 godina prestao je da pije i uzima drogu. To je odlučio nakon filma “Poroci Majamija”, čijeg se snimanja ne sjeća. Sad, nakon što je proslavio deceniju apstinencije, ponovo se prijavio na rehabilitaciju.

Kako piše ”Daily Mail”, irski glumac prijavio se u kliniku za liječenje zavisnosti u Arizoni. Radi se o jednoj od najluksuznijih klinika tog tipa u kojoj mjesečni boravak košta 36.000 dolara, a tamo su prije njega boravili Selena Gomez, Kevin Spejsi, Kejt Mos, Tajger Vuds…

Izvori bliski glumcu kažu da nije počeo ponovo piti i drogirati se, ali je bio pod velikim stresom prošle godine i osjetio je poriv da poklekne. Kako se to ne bi dogodilo, prijavio se u kliniku.

Prošle godine Farrell je snimio tri filma i bio je svjestan svog stanja pa je odlučio zadržati kontrolu nad svojim zavisnostima.

Razlog zbog kojeg ne želi pokleknuti je prvenstveno njegov sin James (15), kojeg ima s Kim Bordenav, a koji ima Angelmanov sindrom, odnosno rijedak neurogenetski poremećaj koji karakteriziraju usporeni intelektualni razvoj te nervne i mišićne abnormalnosti.