Cindy Crawford ponovo snimila kultnu reklamu za Pepsi iz 1992. godine

Mnogi sigurno ne mogu zaboraviti zanosnu Cindy Crawford u teksas šorcu i bijeloj majici u reklami za Pepsi iz 1992. godine. Stoga će fanove američkog supermodela i glumice obradovati vijest kako je ona ponovo snimila istu reklamu za ovogodišnji Super Bowl.

U oživljavanju Pepsi reklame stare 26 godina Cindy se pridružio i njen 18-godišnji sin Presley Gerber. Reklama bi se trebala početi prikazivati od 4. februara, u noći velike utakmice američkog fudbala, a Pepsi je već objavio najavnu fotografiju.

Baš kao u originalnoj reklami iz 90-ih, Cindy će se i u novoj zaustaviti na benzinskoj pumpi kako bi kupila i popila limenku Pepsija. Međutim, 51-godišnja ljepotica će ovaj put, vjerovatno na razočarenje mnogih, biti u teksas košulji umjesto u bijelom topu.

Nova reklama također će uključiti i snimke plesa Michaela Jacksona za Pepsi reklamu iz 1984. godine. Cindy je izjavila kako je bila uzbuđena jer je na novom projektu kompanije Pepsi imala priliku raditi zajedno sa sinom.

“Vozili smo se zajedno tog dana na posao. Kada je radio svoj dio posla, bila sam samo ponosna mama koja je sve posmatrala sa strane, pokušavajući ga ne uznemiriti”, kazala je Crawford američkim medijima.

Ona je dodala kako je svjesna da je njena reklama za Pepsi iz 1992. postala klasik pop kulture. “Kada bi me ljudi vidjeli na ulici, odmah bi pomislili na Pepsi, a u kafićima su mi slali poruke na limenkama Pepsija”, prisjetila se Crawford na neke trenutke iz njene karijere.

Nesumnjivo je kako će ljepotica koja prkosi godinama ponovo zablistati na malim ekranima, a do februara se svi mogu prisjetiti kako je izgledala prije 26 godina u kultnoj reklami.

Pogledajte video: