Chris Brown bi mogao u zatvor zbog neobičnog kućnog ljubimca

Američki pjevač Chris Brown je prošlog mjeseca snimio video u kojem njegova kćerka Royalty drži bebu majmuna i razljutio brojne fanove.

Naime, na videu se pjevač smijao i ispitivao kćerku da li je to njena beba, što je naljutilo fanove koji su mu poručili da bi trebao naučiti poštovati životinjska prava. No, uz osudu fanova, zbog posjedovanja egzotičnog kućnog ljubimca Chris bi mogao imati probleme sa zakonom.

– Mogao bi dobiti šest mjeseci zatvora jer nije poštovao zakon. Vlasti su saznale da nikad nije imao dozvolu i dobile nalog za pretresanje njegovog doma u Los Angelesu. Brown je to izbjegao jer je predao majmuna – rekao je izvor.

No, pjevač je svoj stav o svemu pokazao na društvenim mrežama na kojim je putem slike ukazao na to da je obojio zid i napisao na njega sve što je pisalo na nalogu za pretragu njegovog doma.

– Umjesto da se bavite beskućnicima, drogerašima i drugim važnim problemima, trošite novac baveći se ovim majmunskim poslovima. Koji apsurd – poručio je on preko advokata.