Cara Delevingne “zavijala na mjesec” radi uloge

Cara DelevingnePrelijepi engleski top model Cara Delevingne nakon svih svjetskih podija, pokušava ušetati u sedmu umjetnost. Nedavno je dobila ulogu Carobnice u filmu “Suicide Squad” američkog reditelja Davida Ayena, koji je njezinog partnera Jareda Leto primorao na druženje sa psihopatima, zbog vjerodostojnijeg tumačenja glavne muške uloge dok je lijepa manekenka, nakon deklamovanja pred cineastom, nekoliko strana poznate postavke “Tko se boji Viginije Woolf” Edwarda Albee, dobila teži zadatak.

Prema rediteljevim upustvima se sasvim skinula i u jednoj šumi, hodajući po blatu u dva sata ujutro “zavijala sat vremena na mjesec”. Čudni i poseban glumački performans je probudio okolicu jedne četvrti u Los Angelesu, čiji su žitelji mislili kako je divlja životinja ušla u rado posjećeni park pa su započeli istinski hajku te pronašli hrabru interpretatoricu koja se ipak, uspjela ogrnuti se kišnim manitilom i sačuvati ponos!.

Uglavnom, manekenka je dobila ulogu i na dobrom je putu ostvariti novu ambiciju te postati glumica, u istinskom značenju riječi. U Ayenovom filmu su joj parteri i Will Smith te Margo Robbi Harley, osim Jareda Leto koji se još oporavlja od nesvakidašnjeg društva brojnih psihopata.

Džana Mujadžić