Can Yaman ubrzo na TV ekranima

Objavljen okviran datum izlaska serije Viola Come Il Mare / Purpurna kao more, u kojoj popularni glumac Can Yaman glumi jednu od glavnih uloga.

Otkriveni su i neki detalji vezani za lik koji u ovoj seriji glumi Can Yaman. Serija Viola Come II Mare je sa snimanjem počela u septembru prošle godine, a sada je sve spremno za početak emitovanja. Snimanje kadrova na ovom projektu odvijalo se u Rimu i Palermu.

Italijanski TV kanal Canale 5, na kojem će se emitovati ova nova serija, napravio je prezentaciju o Canu u objavi koju je postavio na svom nalogu na društvenim mrežama. U postu kanala na društvenim mrežama napisano je sledeće:

„Prvi put smo ga upoznali sa njim u TV seriji Dolunay 2019. godine. Zatim smo se 2020. zaljubili u lik, kojeg je tumačio u seriji Erkenci Kus. Nakon toga smo uživali u njegovom liku i glumi u seriji Bay Yanlis. Sada se spremite da gledate Cana Yamana na našem Kanalu 5. Ako ste ga voleli u turskim TV serijama, ne propustite njegovu novu TV seriju u kojoj igra lik policajca Francesco Demir. Vidimo se u aprilu.”

Tako smo saznali da Yaman u svojoj novoj seriji igra pola Turčina, pola italijanskog policajca po imenu Francesco Demir. Njegovi fanovi u Italiji sa velikim nestrpljenjem očekuju početak ove serije koji će biti kroz nekih mjesec dana.

Canova partnerka na sceni ove nove serije je Francesca Chillemi, prelepa Italijanka koja je bila i mis ove zemlje. Pored njih uloge u seriji imaju Mario Scerbo, Simona Cavallari, Chiara Tron i drugi.

Ostavite komentar