Britney odbacila navode zabrinutih fanova o lošem psihičkom stanju

Pjevačica Britney Spears je nakon brojnih nagađanja o njenom lošem psihičkom stanju, organizovanja pokreta #FreeBritney i dokumentarca o njenoj karijeri, u videu na Instagramu odgovorila fanovima da je dobro i da nema razloga za zabrinutost.

Od objavljivanja dokumentarnog filma “Framing Britney Spears” i ponovnog oživljavanja pokreta #FreeBritney, obožavatelji su sve više počeli iskazivati vlastitu zabrinutost za dobrobit pop zvijezde.

Međutim, Spears uvjerava sve da nemaju razloga za brigu te je u videu koji je objavila na instagramu odgovarala na najčešće postavljana pitanja obožavatelja.

Nakon odgovora na pitanja o plesu i značenu objave crvenog frižidera na svom profilu, pjevačica je na pitanje da li je dobro kazala: “Da, potpuno sam dobro”, te dodala, “Izuzetno sam sretna, imam prekrasan dom i prekrasnu djecu”.

Ovdje mozete poslusati sta je porucila fanovima.

Također je objasnila zašto se u posljednje vrijeme ne bavi muzikom i snimanjem novih pjesama kazavši kako “trenutno pravi pauzu jer uživa sama sa sobom”.

Prošlog je mjeseca Spears prekinula šutnju o dokumentarnom filmu “Framing Britney Spears” i otkrila da joj je “bilo neugodno” zbog količine pažnje te kako je sedmicama plakala nakon njegove objave.

Također, pojasnila je kako nije gledala dokumentarac, ali da su isječci koje je pogledala bili dovoljni da joj bude neugodno i da se osjeća posramljeno zbog načina na koji su je prikazali.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *