Vijesti

‘Briljantin: Uspon ružičastih dama’ ovog proljeća samo na SkyShowtimeu

Marisa Davila i Cheyenne Isabel Wells u glavnim ulogama, u muzičko romantičnoj komediji od deset epizoda koja će ovog proljeća biti dostupna za strimovanje ekskluzivno na SkyShowtimeu

U produkciji Paramount Television Studios, ‘Briljantin: Uspon ružičastih dam’a (Grease: Rise of The Pink Ladies) će se ovog proljeća naći na SkyShowtimeu.

Radnja ove muzičko romantične komedije odvija se 1954, četiri godine prije originalnog Briljantina. Prije nego je zavladao rokenrol, prije nego što su T-Birdsi bili najpopularniji u školi, četiri neprilagođene buntovnice  se usuđuju zabavljati pod sopstvenim uslovima,  izazivajući moralnu paniku koja će zauvijek promijeniti srednju školu Rydell. Upoznajte osnivačice Ružičastih Dama.

Pored Marise Davila kao Džejn i Cheyenne Isabel Wells kao Olivije, u seriji glume i Ari Notartomaso, Tricia Fukuhara Shanel Bailey, Madison Thompson, Johnathan Nieves, Jason Schmidt, Maxwell W. Cooper i Jackie Hoffman. 

Seriju je napisala izvršna producentica, kreativna direktorica i redateljica Annabel Oakes. Marty Bowen i Wyck Godfrey su izvršni producenti  ispred producentske kuće Temple Hill. Adam Fishbach je također izvršni producent, a Alethea Jones (Made For Love, Dollface, Evil) je režirala pilot i dvije epizode ovog serijala. Erik Feig i Samie Kim Falvey su izvršni producenti za PICTURESTART-a, a kao producent potpisana je i Grace Gilroy. Koreografiju potpisuje  Jamal Sims, koji je ujedno i režiser, a muziku nominovani za GRAMMY nagradu Justin Trant.

Usluga SkyShowtime dostupna je putem aplikacije SkyShowtime na uređajima Apple iOS, tvOS, Android, Android TV, Google Chromecast, LG TV, Samsung i putem web stranice: www.skyshowtime.com. U Hrvatskoj, Crnoj Gori, Bosni i Hercegovini, Sloveniji i Srbiji, SkyShowtime je dostupan za 5,99 € mjesečno.

Ostavite komentar